Історіографія законодавчої техніки - Дзейко, Ж.О. (Держава і право, 2010)
Аналізується історіографія законодавчої техніки. Основний акцент зроблено на
дослідженні розробленості проблематики законодавчої техніки, історичних та сучас
них підходів до її розуміння. Анализируется историография законодательной техники. Основной акцент сделан на исследовании разработанности проблематики законодательной техники, исторических и современных подходов к ее пониманию. The author of the given article analyses the historical descriptions of legislative techniques. The main accent is made on the research of the stages of its development, as well as historical and modern approaches to its realization.