Поняття та види державного примусу - Ровинський, Ю.О. (Держава і право, 2010)
Досліджується поняття державного примусу, його особливості та характерні риси, критерії розмежування різних видів державного примусу Исследуется понятие государственного принуждения, его особенности, и характерные черты, критерии разграничения разных видов государственного принуждения The author probes in the article the concept of state compulsion, its features and personal touches, criteria of differentiating of state compulsion different types.