Визнання арбітражної угоди недійсною - Мальський, М.М. (Держава і право, 2010)
У статті розглянуто питання недійсності арбітражної угоди, визначені етапи, на яких виникає дане питання, досліджені підстави для визнання арбітражної угоди недійсною. В статье рассмотрен вопрос недействительности арбитражного соглашения, определены этапы, на которых возникает данный вопрос, исследованы основания для признания арбитражного соглашения недействительным. This article analyses the issue of invalidity of the arbitration agreement, marks out the stages on which this matter arises, examines the grounds for invalidity of the arbitration agreement.