Поняття та елементи способу заподіяння тілесних ушкоджень - Логінова, В.В. (Держава і право, 2010)
Досліджено історичний розвиток категорії «спосіб вчинення злочину» в аспекті заподіяння тілесних ушкоджень, апробовані матеріали слідчої практики та вивчення кримінальних справ. Розглянуті та проаналізовані елементи способів заподіяння тілесних ушкоджень. Исследован историческое развитие категории «способ совершения преступления» в аспекте причинения телесных повреждений, апробированы материалы следственной практики и изучения уголовных дел. Рассмотрены и проанализированы элементы способов причинения телесных повреждений, классификация орудий причинения телесных повреждений. The historical aspect of a category «a way of committing crime» is investigated in article and the way of Fulfilment of physical injuries, results of practical researches are approved. Elements of methods of bodily harm infliction as well as classification of its instruments are considered and analyzed.