Демократичне зміцнення парламенту як проблема розвитку культури парламентаризму - Погорєлова, А.І. (Держава і право, 2010)
Розкривається значення демократичного зміцнення парламенту для підвищення ефективності роботи владних структур. Раскрывается значение демократического укрепления парламента для повышения эффективности работы властных структур. The article deals with the meaning of the democratic strengthening of the Parliament for the increase of the efficiency of the State power bodies’ activities.