Україна і Росія – інтеграційна політика та міждержавна співпраця - Овчар, І.В. (Держава і право, 2010)
Розглядаються складові українсько-російських відносин. Увага звертається на двосторонній характер стосунків, які реалізуються в межах СНД через інтеграційну політику та на рівні міждержавної співпраці. Исследуются составные украинско-русских отношений. Внимание сосредоточено на двухстороннем характере связей, которые реализуются в пределах СНГ как интеграционная политика и на уровне межгосударственного сотрудничества. In this article are investigated composite of UkrainianRussian relations. Attention is concentrated on the bilateral nature of the connections, which realize in the limits of the CIS as integrated policy, also, at the level of intergovernmental collaboration.