Політична структуризація української еміграції - Якуц, І.Б. (Держава і право, 2010)
Досліджуються основні напрями політичної діяльності української еміграції. Аналізується їх вплив на становлення держави та формування громадянського суспільства в Україні. Исследуются основные направления политической деятельности украинской эмиграции. Анализируется их влияние на становление государства и формирование гражданского общества в Украине. Basic directions of political activity of Ukrainian emigration are inveestigated in this article. Here their influence is also analysed on becoming of the state and forming of civil society in Ukraine.