Об’єктивна сторона складу злочину «легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом» - Міловідов, Р.М. (Держава і право, 2010)
Аналізуються особливості встановлення елементів об’єктивної сторони складу злочину, передбаченого ст. 209 КК України. Анализуются особенности установления элементов объективной стороны состава преступления, предусмотренного ст.209 УК Украины. Article of Milovidov R. the «Objective side of corpus delict «Legalization (washing) of profits, got criminal a way» sacred to the features of establishment of elements of objective side of corpus, foreseen st. 209 Criminal Code of Ukraine.