Криміналістична характеристика злочинів, пов’язаних із захопленням державних або громадських будівель - Шахман, Н.В. (Держава і право, 2010)
Статтю присвячено криміналістичній характеристиці злочинів, пов’язаних із захопленням державних або громадських будівель. Обґрунтовано необхідність організації чіткої взаємодії слідчих та оперативних підрозділів, у першу чергу тих, які займаються виявленням злочинів, вчинених у сфері економіки організованими групами. Статья посвящена криминалистической характеристике преступлений, связанных с захватом государственных или общественных зданий, в результате чего обоснована необходимость организации четкого взаимодействия следователей и оперативных подразделений, в первую очередь тех, которые занимаются выявлением преступлений, совершенных в сфере экономики организованными группами. The article deals with characteristic Crime crimes related to the seizure of government or public buildings resulting in the necessity of a clear interaction of investigative and operational units, especially those involved in detection of crimes committed in the economy and organized groups.