Поняття «стан сильного душевного хвилювання» в законодавстві України - Короленко, О.М. (Держава і право, 2010)
Стаття присвячена проблемі визначення поняття «стан сильного душевного хвилювання» в законодавстві України. Статья посвящена проблеме определения понятия состояние сильного душевного волнения в законодательстве Украины. Article devoted the problem of determination the concept “state of strong blood hot” in the legislation of Ukraine.