Особливості участі обвинуваченого (підсудного) в доказуванні обставин цивільного позову в кримінальній справі - Коваленко, І.А. (Держава і право, 2010)
Розглядаються актуальні питання особливостей участі обвинуваченого (підсудного) і його захисника в доказуванні цивільного позову в кримінальному процесі. Виявлені особливості доказування з урахуванням кримінального і цивільного законодавства України. Рассматриваются актуальные вопросы особенностей участия обвиняемого (подсудимого) и его защитника в доказывании гражданского иска в криминальном процессе. Выявляются особенности доказывания с учетом головного и гражданского законодательства Украины. This article discusses current issues features the participation of the accused (defendant) and his counsel in the proof of a civil suit in the criminal process. Identify the characteristics of evidence in the light and the criminal and civil legislation of Ukraine.