Межі приватності: порівняння українського та американського досвіду - Давидова, Н.О. (Держава і право, 2010)
Висвітлюється історія виникнення права на приватність, його сутність та межі здійснення. Порівнюється американський та український досвід регулювання відносин захисту права на приватність. Освещается истории возникновения права на приватность, его сущность и пределы осуществления. Сравнивается американский и украинский опыт регулирования отношений защиты прав на приватность. The article is about right of privacy formation history, its essence and limits of realization. American and Ukrainian experience in defense of privacy is compared.