Щодо визначення поняття зустрічного позову в господарському судочинстві - Ніколенко, Л.М. (Держава і право, 2010)
У статті досліджено та визначено поняття зустрічного позову в господарському
судочинстві.
Ключові слова: зустрічний позов, позов, господарське судочинство, господарський
суд, господарський процес. В статье исследовано и определено понятие встречного иска в хозяйственном

судопроизводстве.

Ключевые слова: встречный иск, иск, хозяйственное судопроизводство, хозяйственный суд, хозяйственный процесс. In the article the concept of cross action in the economic legal proceeding was analyzed
and determined.
Key words: cross action, lawsuit, economic legal proceeding, economic court, economic
process.