Забезпечення якості медичної допомоги в умовах запровадження в Україні обов'язкового медичного страхування (адміністративно-правові принципи та складові елементи) - Стеценко, В.Ю. (Держава і право, 2010)
Аналізуються адміністративно правові принципи та складові елементи забезпечення якості медичної допомоги в умовах запровадження в Україні обов’язкового медичного страхування. Особлива увага приділена питанням контролю якості медичної
допомоги.
Ключові слова: якість надання медичної допомоги, обов’язкове медичне страхування. Анализируются административно правовые принципы и составляющие части

обеспечения качества медицинской помощи в условиях утверждения в Украине обязательного медицинского страхования. Особое внимание уделено вопросам контроля качества оказания медицинской помощи.

Ключевые слова: качество медицинской помощи, обязательное медицинское страхование. Administrative and legal principles and component parts of providing medical care quality in conditions of introducing compulsory medical insurance in Ukraine are analyzed in the
article. Special attention is paid to the control provision of medical care quality.
Key words: medical care quality, compulsory medical insurance.