Добросовісність і оптимізація при сплаті податків - Мацелик, М.О.; Пригоцький, В.А. (Держава і право, 2010)
Розглянуто питання впливу добросовісного використання прав та здійснення
обов’язків суб’єктами податкової процедури на концепцію податкової оптимізації.
Ключові слова: добросовісність намірів, злий умисел, оптимізація та мінімізація
податкових зобов’язань. Рассматривается вопрос влияния добросовестной использования прав и осуществления обязанностей субъектами налоговой процедуры на концепцию налоговой оптимизации.

Ключевые слова: добросовестность намерений, злой умысел, оптимизация и минимизация налоговых обязательств. In this article the problem of influencing a diligent usage of the rights and realization of
responsibilities of the subjects of a tax procedure on the concept of a tax optimization is considered in the article.
Key words: honesty of intentions, bad motive, optimization and minimization of tax obligations