Конструкція «фінансова діяльність»: співвідношення публічного та приватного інтересу при її здійсненні - Оніщик, Ю.В. (Держава і право, 2010)
Розглядається найважливіша категорія фінансового права фінансова діяльність. Розкривається її сутність та значення, а також співвідношення публічного та приватного інтересу при її здійсненні. Ключові слова: фінансова діяльність, публічні фінанси, приватні фінанси. Рассматривается важнейшая категория финансового права финансовая деятельность. Раскрывается ее сущность и значение, а также соотношение публичного и частного интереса при ее осуществлении. Ключевые слова: финансовая деятельность, публичные финансы, частные финансы. The work focuses on one of the pivotal categories of the financial law financial activity. It studies its essence and meaning as well as the correlation between public and private interest during in the course of its realization. Key words: financial activity, public finance, private finance.