Особливості мандатної системи Ліги Націй в умовах yнiвepcaльнoгo міжнародного правопорядку y період між двома cвiтoвими війнами - Колісніченко, К.С. (Держава і право, 2010)
Висвітлено особливості мандатної системи в умовах універсального правопорядку за Статутом Ліги Націй в контексті еволюційного розвитку міжнародного права у період між двома світовими війнами. Ключові слова: Ліга Націй, мандатна система, мандат, міжнародне управління територіями. Статья посвящена особенностям мандатной системы в условиях универсального