Особливості правового регулювання режиму відбування покарання жінок в місцях позбавлення волі - Наживець, О.М. (Держава і право, 2010)
Розглядаються особливості режиму відбування покарання жінок, засуджених до

позбавлення волі, аналізуються основні заходи по їх виправленню та ресоціалізацію, а

також особливості відбування покарання жінок, які мають дітей.

Ключові слова: режим відбування покарання, ресоціалізація, виправлення, заохочення, стягнення. Рассматриваются особенности режима отбывания меры наказания женщин,

осужденных к лишению свободы, анализируются основные мероприятия по их исправлению и ресоциализации, а также особенности отбывания наказания женщин, которые имеют детей.

Ключевые слава: режим лишения свободы, ресоциализация, выправление, поощрение, наказание. In the article examined the feature of the mode of serving of punishment of women convict to imprisonment, basic measures are analysed on their correction and resocializaciyu,
and also the features of serving of punishment of women which have children.