Предмет перевірки судом законності і обгрунтованості постанови органу дізнання, слідчого та прокурора про порушення кримінальної справи - Калиновський, О.В. (Держава і право, 2010)
Досліджено окремі питання оскарження до суду рішення органу дізнання, слідчого

та прокурора про порушення кримінальної справи.

Ключові слова: кримінально процесуальне оскарження, скарга, судовий контроль. Исследованы отдельные вопросы обжалования в суде решения органа дознания,

следователя и прокурора об возбужденииу головного дела.

Ключевые слова: уголовно процесуальное обжалование, жалоба, судебный контроль. In the article concerning the appeal in the court of the decisions of inquiry organs, investigator and procurator of criminal proceedings.
Key words: criminal procedure appeal, complaint, judicial control.