Типові слідчі ситуації початкового етапу розвідування викрадень бюджетних коштів - Мудрецька, Г.В. (Держава і право, 2010)
У статті визначені та проаналізові особливості ситуацій, які виникають на початковому етапі розслідування викрадень бюджетних коштів. Надається класифікація первинного матеріалу, на основі яго порушується кримінальна справа. Розглядається система слідчих дій та оперативно-розшукових заходів (тактичних операцій), що є найбільш, оптимальні для вирішення завдань слідчих ситуацій, які виникають при розслідуванні викрадень бюджетних коштів.
Ключові слова: економічні злочини, викрадення, бюджетні кошти, слідчі ситуації,
кримінальна справа. В статье определены и проанализированы ситуации, которые возникают на первоначальном этапе расследования хищений бюджетных средств. Дается классификация

первичного материала, на основе которого возбуждается уголовное дело. Рассматривается система следственных действий и оперативно-розыскных мер (тактических

операций), которые являются наиболее оптимальными для разрешения задач, возникших при расследовании хищений бюджетных средств.

Ключевые слова: экономические преступления, хищения, бюджетные средства,

следственные ситуации, уголовное дело. In article situations, which cart nikajut at an initial stage of investigation of plunders of
budgetary funds defined and analysed. Classification of a primary material is given, on the
basis of kotoro th criminal case is raised. The system of sledstven th actions and operatively-search measures (tactical operations) is considered, to torye are the optimal for the permission of problems, has arisen-shih at investigation of plunders of budgetary funds.
Key words: economic crimes, plunders, budgetary funds, investigatory situations, criminal case.