Динаміка та cтpyктypa корисливої злoчиннocтi неповнолітніх - Смоленський, Д.П. (Держава і право, 2010)
Аналізується динаміка групової корисливої злочинності неповнолітніх. Розглядається структура корисливих злочинів здійснених неповнолітніми.
Ключові слова: неповнолітні, потерпілі, корисливі злочини. Анализируется динамика групповой корыстной преступности несовершеннолетних. Рассматривается структура корыстных преступлений осуществленных несовершеннолетними.

Ключевые слова: несовершеннолетние, потерпевшие, корыстные преступления. A group mercenary crime of minor wave is analysed in this labour. The structure of mercenary crimes of carried out is examined by minor.
Key words: minor, victims, mercenary crimes.