80-річчя академіка НАН України А.С. Єфiмова (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008)
10 листопада виповнилося 80 років відомому в Україні вченому-медику академікові Національної академії наук У країни та Академії медичних наук України Андрієві Семеновичу Єфімову.