Религиозная мораль и ее влияние на политико-правовой режим в истории общества - Ананьева, Е.П. (Культура народов Причерноморья, 2004)
У статті розглядається проблема виникнення релігійної моралі та її норми, а також аналізується її роль у державному устрою в різні історичні періоди розвитку суспільства, а також значення розвитку християнської моралі для сучасної України In article considers a beginnings problem of religious moral and her norm, and also her role analyses in polity into different historic society development periods.