Тема судьбы в творчестве Томаса Харди - Бекирова, У.Ф. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В статье рассматривается тема судьбы в творчестве Томаса Харди на примере романа "Возвращение на родину". Стаття присвячена темі долі у творчості Томаса Харди на прикладі роману "Повернення до батьківщини". The article deals with the theme of destiny in the creative work of Thomas Hardy on the example of the novel "The Return of the Native".