Проблеми розвитку міжнародних транспортно-логістичних комплексів в Україні в умовах глобалізації - Яремович, П.П. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Метою статті являється викладення фактів і аналіз чинників, гальмуючих процес розвитку міжнарод
них транспортно-логістичних комплексів в Україні в умовах глобалізації.