Управління транспортною логістикою підприємства у сфері ЗЕД на основі концепції управління окремими ланками процесу транспортування на макрорівні - Попова, Т.Л.; Мелентьєв, Д.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Метою даної статті є уточнення визначення поняття транспортної логістики, аналіз управління транспортною логістикою підприємства у сфері зовнішньоекономічної діяльності на основі концепцій управління окремими ланками процесу транспортування на макрорівні, та визначення вигод від використання транспортної логістики на підприємстві у сфері ЗЕД.