Міжнародно-правові аспекти становлення і розвитку екоспейс-туризму - Ожерельєв, В.П. (Держава і право, 2010)
Досліджуються міжнародно-правові аспекти становлення і розвитку нового напряму туристичної діяльності екоспекс туризму.
Ключові слова: туристична діяльність, екоспекс туризм. Исследуются международно правовые аспекты становления и развития нового
направления туристической деятельности экоспейс туризма.
Ключевые слова: туристическая деятельность, экоспейс туризм. The international laws aspects of becoming and development of new direction tourist
activity are probed in the article ecospase tourism.
Key words: ecospase tourism, ecospase tourism.