Юрій Якович Кас’яненко (1947 – 2010) (Держава і право, 2010)
4 вересня 2010 року на 64-му році пішов із життя досвідчений науковий співробітник
Інституту держави і права ім. В.М. Корецького НАН України Юрій Якович
Кас’яненко, який безперервно, самовіддано і надзвичайно плідно працював в
Інституті з 1974 року. Глибока ерудиція і наполегливість дозволили йому досягти
значних успіхів у розвитку юридичної бібліографії, біографістики та енциклопедичної
справи.