Категорія «структура норми права» як основа його нормативності - Заморська, Л.І. (Держава і право, 2010)
Розкривається зміст категорії «структура норми права» і її вплив на право в цілому та його нормативний аспект. Раскрывается содержание категории «структура нормы права» и ее влияние на право в целом и его нормативный аспект. Maintenance of category opens up «structure of norm of law»I its influence on a law for vcilomu and him normative aspect.