Наука природного права та її елементи у дослідженнях Л. Цвєтаєва - Прокопов, Д.Є. (Держава і право, 2010)
Досліджується специфіка інтерпретації природного права у роботах Л. Цвєтаєва у контексті становлення юридичної науки Російської імперії на початку ХІХ століття. Висвітлюються основні елементи науки природного права та їх взаємозв’язок. Исследуется специфика интерпретации естественного права в работах Л. Цветаева в контексте становления юридической науки Российской империи в начале ХІХ века. Характеризуются основные элементы науки естественного права и их взаимосвязь. The article studies the specifics of interpretation of natural right in L. Tzvetaev’s works in the context of the development of the law science in Russian Empire in the beginning of the XIX century. The author characterizes the basic elements of the natural right science and their correlation.