Становлення та еволюція основних інститутів Співдружності Незалежних Держав - Гарат, Р.М. (Держава і право, 2010)
У даній статті автор характеризує процес становлення Співдружності Незалежних Держав шляхом аналізу основних інститутів цієї організації. На основі проведеного дослідження автор робить висновок, що створення розгалуженої структури органів

СНД можна вважати наслідком існування старих стереотипів бюрократичної свідомості радянських часів.

Ключові слова: СНД, політичний інститут, структура органів СНД, національне

законодавство. В статье автор исследует процесс формирования Содружества Независимых Государств путем анализа основных институтов этой организации. В результате проведенного анализа автор резюмирует, что создание разветвленной структуры органов

СНГ можно считать наследием существования старых стереотипов бюрократического мышления советских времен.

Ключевые слова: СНГ, политический институт, структура органов СНГ, национальное законодательство. In this article an author characterizes the process of becoming of CIS by the analysis of
basic institutes of this organization. On the basis of the conducted research an author draws
a conclusion, that creation of the ramified structure of organs of the CIS can be considered
investigation existence of old stereotypes of bureaucratic consciousness of soviet times.
Key words: CIS, political institute, structure of organs of the CIS, national legislation.