Відгукуючись на потреби практики - Гетманцев, О.Г. (Держава і право, 2010)
Рецензія на монографію: Тимченко Г.П. Теоретичні проблеми та практика реалізації принципів судочинства в Україні: монографія / Г.П. Тимченко. - К.: Видавничий Дім «Юридична книга»), 2010. - 336 с.