Громадські приймальні політичних партій: доцільність функціонування - Короєд, С.В. (Держава і право, 2010)
Обґрунтовується необхідність утворення громадських приймалень при місцевих
партійних організаціях, розкриваються їх основні функції та форми роботи з громадянами, а також шляхи співпраці з депутатами. Ключові слова: громадські приймальні; політичні партії; депутати; громадяни;
життєво важливі проблеми. Обосновывается необходимость создания общественных приемных при местных

партийных организациях, раскрываются их основные функции и формы работы с

гражданами, а также пути сотрудничества с депутатами.

Ключевые слова: общественные приемные; политические партии; депутаты;

граждане; жизненно важные проблемы. In the article the necessity of creation of public waiting rooms is grounded at local organizations of parties, their basic functions and forms of the work open up with citizens, as well
as ways of cooperation with deputies.
Key words: public waiting rooms; political parties; deputies; citizens; vitally important
problems.