Етапи реформування політичної системи України - Перегуда, Є.В. (Держава і право, 2010)
Досліджується зміст головних етапів реформування політичної системи України. Проаналізовано проблему суб’єкта та об’єкта реформування. Робиться висновок про те, що нині політична система знаходиться на порозі чергового етапу перетворень. Ключові слова: политична система, політична реформа, Президент, парламент, політичні угрупування. Исследуется содержание основных этапов реформирования политической системы Украины. Анализируется проблема субъекта и объекта реформирования. Делается