Новий крок у розвитку сучасної політичної науки - Горбатенко, В.П. (Держава і право, 2010)
Рецензія на монографію: Вільчинська І.Ю. Політична мотивація: основні наукові підходи та теорії: Монографія. – К.: Національна академія керівних кадрів культури і мистецтв, 2010. – 336с.