Світлій пам’яті видатного вченого України – В. Б. Авер’янова (Держава і право, 2010)
Гірко усвідомлювати втрату талановитого українськог овченого – доктора юридичних наук, професора, академіка Національної академії правових наук Авер’янова Вадима Борисовича, широко відомого як в Україні так і в цілому світі своїми фундаментальними дослідженнями, спрямованими на гуманізацію публічно правових відносин.