Взаємозв’язок права та економіки в умовах глобалізації - Васечко, Л.О. (Держава і право, 2010)
Розглянуто питання впливу глобалізаційних процесів на економіку. Досліджено трансформацію взаємовпливу права та економіки в умовах глобалізації. Рассмотрены вопросы влияния глобализационных процессов на экономику. Исследована трансформация взаимного влияния права и экономики в условиях глобализации. The impact of globalization on the economy is analyzed in the article. Transformation of mutual influence of law and economics under globalization is studied.