Конституційні засади гуманітарної політики в Україні - Юрчишин, В.Д. (Держава і право, 2010)
Аналізується сучасний стан конституційно-правового регулювання гуманітарної політики в України та розробляються пропозиції щодо розробки та вдосконалення концепції її подальшого розвитку. Анализируется современное состояние конституционно-правового регулирования гуманитарной политики в Украине и разрабатываются предложения по разработке и совершенствованию концепции дальнейшего развития. The article examines the current state of constitutional and legal regulation of humanitarian policy in Ukraine and to develop proposals for development and improvement of the concept of further development.