Основні властивості джерел конституційного права України - Васильченко, О.П. (Держава і право, 2010)
Аналізуються проблеми системи джерел конституційного права України, висвітлюються особливості як системи джерел конституційного права України в цілому, так і окремих її складових. Підкреслюється необхідність наукового обґрунтування юридичної природи та системно-ієрархічних зв’язків між складовими системи джерел конституційного права. Аналтизуються проблемы системы источников конституционного права Украины, рассматриваются особенности системы источников конституционного права Украины в целом и отдельных её составляющих. Подчеркивается необходимость научного обоснования юридической природы и системно-иерархических взаимоотношений между осотавляющими системы конституционного права Украины. The author devoted to the study of selected problems of the system of sources of Ukrainian constitutional law, covers in detail the peculiarities of the system of sources of Ukrainian constitutional law as a whole and its components.