Сесія як основна організаційно-правова форма діяльності Верховної Ради Автономної Республіки Крим - Адельсеітова, А.Б. (Держава і право, 2010)
На основі аналізу законодавства України розглядається основна організаційно-правова форма діяльності Верховної Ради АРК – сесія та її функціональне призначення. На основе анализа законодательства Украины рассматривается основная организационно-правовая форма деятельности Верховной Ради АРК – сессия и ее функциональное назначение. The article based on analysis of legislation of Ukraine is considered the main organizational and legal form of the Supreme Council of the ARC – session and session’s functions.