Юридична відповідальність за порушення конституційно-правових засад суспільної моралі - Припхан, І.І. (Держава і право, 2010)
Досліджуються поняття та особливості юридичної відповідальності за порушення конституційно-правових засад суспільної моралі, розкривається сутність механізму реалізації юридичної відповідальності за порушення конституційно-правових засад суспільної моралі та характеризуються його складові елементи. Исследуются понятие и особенности юридической ответственности за нарушение конституционно-правовых основ общественной морали, раскрывается сущность механизма реализации юридической ответственности за нарушение конституционно-правовых основ общественной морали и характеризуются его основные элементы. In the given article the author has examined the notion and peculiarities of jiridical amenability for infringement of constitutional-legal bases of public morality, has revealed the nature of realization mechanism of constitutional-legal bases of public morality infringement, has characterized its components.