Організаційно-структурні формування в сфері позашкільної освіти України - Чорна, В.Г. (Держава і право, 2010)
Розглядається питання організаційно-структурних формувань в сфері позашкільної освіти та системи суб’єктів позашкільної освіти. Запропоновано систему суб’єктів в сфері позашкільної освіти та розкрито зміст їхніх повноважень. Рассматривается вопрос организационно-структурных формирований в сфере вне
школьного образования и системы субъектов внешкольного образования. Предложена система субъектов в сфере внешкольного образования и раскрыто содержание их полномочий. Issues raised in the organizational and structural formations in school education and subjects of school education. The analysis system is proposed subjects in school education and the content of their powers.