Межі прокурорського нагляду за додержанням і застосуванням законів на транспорті - Басай, В.Д.; Сірко, Б.П. (Держава і право, 2010)
Аналізуються межі прокурорського нагляду за додержанням і застосуванням законів на транспорті за колом нормативно-правових актів, піднаглядних йому суб’єктів і за компетенцією транспортних прокуратур та їх завданнями, що дозволило обґрунтувати відповідні пропозиції щодо удосконалення чинного законодавства про прокурорський нагляд. Анализируется пределы прокурорского надзора за соблюдением и исполнением законов на транспорте за кругом нормативно-правовых актов, поднадзорных ему субъектов и за компетенцией транспортных прокуратур и их заданиями, что позволило обосновать соответствующие пропозиции относительно усовершенствования дейсвующего законодательства о прокурорском надзоре. The limits of directorate of public prosecutions after inhibition and application of laws on a transport in the article are analysed. Сircle of normatively legal acts, circle of subjects under surveillance a transport public prosecutor and jurisdiction of transport offices of public prosecutor and their task allowed authors to ground suggestions in relation to the improvement of current legislation about the directorate of public prosecutions.