Щодо питання про форму трудового договору - Мороз, С.В. (Держава і право, 2010)
Розкриваються особливості форм трудового договору, дається її визначення, підкреслюється важливість письмової форми трудового договору, її перевага перед усною. Аналізуються точки зору провідних науковців Європи в галузі трудового права. Расскрываются особенности форм трудового договора, дается ее определение, подчеркивается важность письменной формы трудового договора, ее преимущество перед устной, анализируются точки зрения ведущих ученых Европы в отрасли трудового права. The author has researched the specific features of the contract labour, has given its definition, pointed out the importance of the written form of this contract, this type of the contract has been analyzed from the point of view of the leading scientists of Europe in the field of labour law.