Участь України у міжнародному співробітництві у сфері випробування та клеймування виробів з дорогоцінних металів - Маліченко, О.М. (Держава і право, 2010)
Здійснення міжнародного співробітництва господарської діяльності в нашій державі постійно трансформуються залежно від регульованих державою процедур, зокрема, шляхом міжнародного співробітництва. Однією з форм міжнародного співробітництва є участь України в Міжнародній асоціації пробірних служб, в особі Державної пробірної служби України. Проте найбільш суттєвішим документом є участь України у Конвенції з питань випробування та клеймування виробів з дорогоцінних металів. Осуществление международного сотрудничества хозяйственной деятельности в нашем государстве постоянно трансформируются в зависимости от регулируемых государством процедур, в частности, путем международного сотрудничества. Одной из форм международного сотрудничества есть участие Украины в Международной ассоциации пробирных служб, в лице Государственной пробирной службы Украины. Однако наиболее более существенным документом является участие Украины у Конвенции по вопросам испытания и клеймения изделий из драгоценных металлов. Realization of international cooperation of economic activity, nowadays in our state constantly transformed depending on the procedures managed by the state, in particular, by international cooperation. One of forms of international cooperation is participation of Ukraine in the International association of Test Tube Services, on behind of Government Test Tube Service of Ukraine. However the most more substantial document is participation of Ukraine in Convention on the Control and Marking of Articles of Precious Metals.