Проблеми застосування законодавства з питань зарахування роботи (служби, навчання) до стажу прокурора і слідчого - Хуторян, Н.М. (Держава і право, 2010)
Досліджуються проблемні питання застосування на практиці законодавства, що регулює визначення тривалості страхового (трудового) стажу для обчислення пенсії, надбавок та доплат працівникам прокуратури. Зокрема йдеться про зарахування строку військової служби, періоду навчання у вищих навчальних закладах тощо. Вносяться пропозиції по удосконаленню нормативно-правових актів. Исследуются проблемные вопросы применения на практике законодательства, регулирующего определения длительности страхового (трудового) стажа для начисления пенсий, надбавок и доплат работникам прокуратуры. В частности, речь идет о зачислении срока военной службы, периода обучения в высших учебных заведениях и т.п. Вносятся конкретные предложения по усовершенствованию нормативно-правовых актов. Practical application of law which regulates sizing up the period of insurance standing (records of service) to charge pensions, extra charges and allowances for Public Prosecutor’s officers has been analyzed. Considered has been inclusion of the terms of military service, higher education etc. Suggestions to improve corresponding statutory acts have been made.