Сумісництво як складовий елемент сучасного трудового правовідношення: його стан та перспективи розвитку - Венедіктов, С.В. (Держава і право, 2010)
Розглянуто категорію сумісництва з врахуванням реалій сьогоднішнього часу. Запропоновано внести зміни в положення діючого законодавства в частині закріплення на нормативному рівні процедури укладення трудового договору з сумісником. Рассмотрена категория совместительства с учетом реалий сегодняшнего времени. Предложено внести изменения в положения действующего законодательства в части закрепления на нормативном уровне процедуры заключения трудового договора с совместителем. Considered the category of pluralism into account of realities of today’s time. It is suggested to bring in change in positions of current legislation in part of fixing at normative level of procedure of conclusion of labor agreement with pluralism employee.