До питання юридичного складу в бюджетному праві - Чернадчук, В.Д. (Держава і право, 2010)
Розглядаються загальнотеоретичні підходи до розуміння правової природи юридичних складів у бюджетному праві. Проаналізовані та уточнені класифікації юридичних складів. Рассматриваются общетеоретические подходы к пониманию правовой природы юридических составов в бюджетном праве. Проанализированы и уточнены классификации юридических составов. The article deals with the study of general theoretical approaches to the understanding of the legal nature of the juridical aggregates in the budget low. The classification of the juridical aggregates was analyzed and specified.