Щодо формування понятійного апарату інституту неплатоспроможності банків - Собчук, Ю.Г. (Держава і право, 2010)
Розглядаються актуальні проблеми формування понятійного апарату банківського права. Проаналізовано зміст понять неплатоспроможності банку та тимчасової адміністрації, запропоновано їх авторські визначення. Рассматриваются актуальные проблемы формирования понятийного аппарата банковского права. Проанализированы содержание понятий неплатежеспособности банка и временной администрации, предложены их авторские определения. The article deals with the actual problems of the formation of the banking law conceptual aggregate. It was analyzed the content of the concept of bank insolvency and temporary administration, it was suggested author’s definitions of these concepts.