Кримінально-правова характеристика об’єкта злочину за порушення правил екологічної безпеки в Україні - Антонюк, У.В. (Держава і право, 2010)
Аналізуються поняття та особливості об’єкта злочину за порушення правил екологічної безпеки, а також визначаються ознаки екологічних вимог як елемента об’єкта даного складу злочину. Анализируются понятие и особенности объекта преступления за нарушение требований экологической безопасности, а также определяются признаки экологических требований как составной объекта данного состава преступления. In this article a concept and features of object of crime are analyses for violation of rules of ecological safety, and also the signs of ecological requirements are determined as an element of object of this corpus delict.